Soulconnections "Sparkels of Love "

Wie ben ik

Wie ben ik ?


Ik ben Danielle Nijhuis, woonachtig in het mooie Twente. Al mijn hele leven zie ik beelden van het verleden, het heden en de toekomst. Ik ben erg gevoelig voor energieën en daardoor kan ik contact leggen met overleden dierbaren.
Jouw geliefden willen vaak boodschappen doorgeven of je helpen wanneer je het moeilijk hebt. Het leven gaat namelijk gewoon door na de fysieke dood.

Inmiddels heb ik al duizenden mensen mogen helpen en een lezing kunnen geven in de ruim 10 jaar dat ik werkzaam ben als medium.

Belangrijk voor mij is dat ik niet stil blijf staan maar blijf leren en daarom heb ik meerdere cursussen gevolgd bij zeer gerenommeerde instanties en bekende mensen in het mediumschap.
De lessen die ik gevolgd heb waren van Jose Gosschalk, Paul Jacobs, Coral Rider, Sian Wilson, Glyn Edwards, David Thompson en nog anderen. Deze lessen heb ik gevolgd aan het Arthur Findlay college in Standsted (Engeland), de SNUI en de Zwanenhof in Zenderen. Prachtige mensen die mij zoveel geleerd heb en waar ik erg dankbaar voor ben dat zij in mijn leven mochten komen.

Tevens ben ik lid van de SNU in Engeland & De Spiritual Church in Amersfoort

( officieel erkende SNU Kerk )

http://www.spiritualistchurch.n