Rouw coaching

Rouw coaching/verwerking

 

In het dagelijkse leven krijgen we met verschillende vormen van Rouw te maken.

In de volksmond rouwen we als iemand is overleden, je hebt tijd nodig om het gemis van een dierbare partner, vader of moeder een plek te geven.

Er is geen tijdsbestek van hoe lang rouw duurt, als we het hebben over rouwen om iemand die is overleden dan kan dat enkele jaren duren alvorens de dood een plek heeft gekregen.

Emotie Boosheid en verdriet is een wezenlijk onderdeel

 

Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om je leven weer op te pakken na het overlijden van een dierbare, op zeer jonge leeftijd ben ik geconfronteerd met rouwen en accepteren en weer verder gaan.

Door mijn levenservaring en de ondersteuning van de spirituele wereld kan ik je helpen om sneller het acceptatieproces aan te gaan, je een luisterend oor te bieden en tips en adviezen te geven hoe dit proces van verwerking en rouwen te omarmen als een onderdeel wat bij het leven hoort.

 

Maar we rouwen niet alleen als we iemand kwijtraken door de fysieke dood, rouw kan zich in verschillende facetten manifesteren.

Bv het verliezen  van je baan, het verbreken van een relatie enz. enz.  De zaken waar we afscheid van moeten nemen gaat gepaard met een proces van emotioneel schommelingen die we daarbij kunnen ervaren.

 

Vanuit mijn levenservaring en de ondersteuning van mijn vrienden uit de andere wereld ben ik er voor jou om je te helpen om sneller weer in balans te komen en het spoor van het leven weer met de neus vooruit aan te gaan.

 

Ik zeg niet dat makkelijk is maar als we rouw als een emotie accepteren in het leven zal je merken dat je eerder weer op het spoor van het leven  zit zodat jij vol liefde kan terugkijken naar datgene wat je verloren bent.

 

Alvorens we een afspraak inplannen voor een Sessie plan ik graag eerst een telefefonisch gesprek met je in om kennis te maken

Een rouw coaching sessie duurt 60 min en kun je aanvragen door het contact formulier in te vullen op deze website.