Jaartraining Mediumschap en Persoonlijke Ontwikkeling

Ontwikkeling in je gevoeligheid en je intuïtie en daarbij kunnen blenden met de spirituele wereld is een levenslange ontwikkeling.

Als je de ambitie hebt om het onderzoek aan te gaan hoe het bij jou werkt en hoe de Spirituele Wereld zich met jou vermengt dan  is deze training geschikt voor jou.

In deze cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling, en dat is maar goed ook want als jij in het werkveld als Medium of Healer aan de slag zou willen zul je gevoeliger worden en moet je leren om te gaan met de emoties van diegene die bij je komt, je zult ook ervaren dat je in lastige en emotionele situaties zelf sterk in je schoenen moet leren staan,en wat dacht je van de emoties die het contact met de andere kant met zich mee brengt.

Daarom gaat spirituele ontwikkeling hand in hand met persoonlijke ontwikkeling zo dat jij het beste uit jezelf en de connectie met de spirituele wereld kan halen.

Ook als jij niet de ambitie hebt om in het werkveld aan de slag te gaan geeft deze cursus  je de mogelijkheid om de rust en balans in jezelf te gaan ervaren.

Zodat je geïnspireerd het beste uit je eigen leven kan halen.

 

Wil jij meer vertrouwen krijgen in hoe  jij in contact komt met je eigen ziel en hoe je connect met de vibratie van de spirituele wereld maakt dan is deze training echt iets voor jou !

Motiverend, inspirerend zullen deze dagen gaan worden.

Durf jij die stap vooruit te maken meld je dan nu aan.(De jaartraining is Gestoeld op de Engelse methodiek Mediumschap/Spiritualisme)

Je kunt je hier nu voor opgeven en aanmelden 

Via daniellenijhuis@gmail.com">daniellenijhuis@gmail.com">daniellenijhuis@gmail.com">daniellenijhuis@gmail.com">daniellenijhuis@gmail.com  onder vermelding van Jaartraining Mediumschap en persoonlijke Ontwikkeling 

De kosten zullen 595,00 Euro (  dit is een kosten plaatje 59,50 per zaterdag ) gaan bedragen inclusief koffie en thee gedurende dag .

Bewijs van deelname zal afgegeven worden aan  het einde van het jaar .

 

 

GROEP 1 (Tweede  leerjaar ) VOL

Data's

23 september ,28 oktober 25 november,16 december 2017,20 januari,17 februari,24 maart,21 april,26 mei16 juni 2018

(16 Juni 2018 gastles Jose Goschalk Academie voor Mediumschap in Naarden)

 

Groep 2 (eerste leerjaar) VOL 

Data's 11 februari,11 maart,8 april,13 mei,10 juni,8 juli ,9 septmber,14 oktber,11 november,9 december.

8 Juli Gastles Kor Kuiper 

 

 

 

 

Groep 3 (eerste leerjaar) vol 

Data's

18 november &23 december 2017

13 januari ,24 februari ,17 maart ,28 april,12 mei ,23 juni,18 augustus,22 september (

Gastles Kor Kuiper Healing en Trance healing  

Groep 4 

Zal starten medio  2018 

 

Jaartraining Healing

 

 

Ben jij geintreseerd in het geven van healingen of zou jij je healing capaciteiten willen uit breiden.

begin 2018 zal de healing opleiidng starten,dit is een twee jarige opleiding 

meer info volgt 

je kunt je wel al aanmelden Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Oefendagen Mediumschap

Info volgt 

 

 

 

WEEKEND SPECIAL ,14 en 15 april 2018  

DSNU MEDIUM LYNN PARKER

Ik ben zeer vereerd om met jullie te delen dat DSNU Medium Lynn Parker uit Engeland in 2018 voor het eerst naar Nederland komt om jou te helpen dat stapje vooruit te maken in jou eigen unieke verbinding in jou Mediuschap en de

verbinding met de Spirituele wereld Lynn Parker is tevens verbonden als Tutor op het Arthur Findlay College te Stansted in de UK.

Neem deel aan deze bijzondere tweedaagse workshop “Weekend Special Mediumschap” in Enschede.

Versterk en verbind je connectie met de Spirituele Wereld en je eigen ziel. Wil jij uit je comfortzone stappen? Wil jij leren los te komen van oude gewoontes?Wil jij vooruit in je ontwikkeling?

Lynn zal je tijdens deze workshop leren hoe belangerijk de connectie met jezelf en je eigen spirit is en de communciatie met de spirituele wereld. Zodat je meer duidelijkheid hebt over wie jij werkelijk bent. Wil jij vooruit in je eigen mediamieke ontwikkeling en heb jij de wens om je connectie met de spirituele wereld te verdiepen? Kom er dan bij en maak die stap vooruit!

Alle facetten van het mediumschap worden dit weekend belicht

Inspirerend,Educatief&Motiverend, deze Weekend Special zal je helpen om te groeien in de relatie met de Spirituele Wereld en met jezelf.

Ontwikkeling en groei is nooit verloren tijd in de ontwikkeling van je eigen ziel en de connectie met de spirituele wereld.

Waar: Ruimte voor balans,Potsweg 15-B 7523 CA Enschede

Wanneer: 14&15April 2018 10:00 tot 17:00

Kosten: 160 Euro inclusief koffie en thee

Voor wie: Iedereen die meer wil begrijpen over de Spirituele Wereld en Jezelf.

Aanmelden:Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com">Daniellenijhuis@gmail.com

 

Vrijdag 13 april zullen Lynn en ik een Demonstratie Mediumschap verzorgen in de ruimte voor Balans in Enschede 19:30 tot 22:00 kosten zijn 15 Euro

Voor dit weekend kun je bv overnachten in het intercity hotel in Enschede www.intercityhotel.com

kamers zijn voor nog geen 50 euro per nacht te boeken incl ontbijt.

 

 

 

 

 

Inloopdagen Healing 

 

Info Volgt