Mijn mediamieke vaardigheden kan ik op verschillende manieren vormgeven. Ik ga hier kort in op vier onderdelen: 


• Mental reading.
• Aurareading
• Huiskamersessies
• Publieke avonden over mediumschap.

Mental reading
Tijdens een  mental reading maak ik contact met overleden dierbaren.Door gedeelde herinneringen met je te delen en karakteristieke kenmerken te benoemen zal er een brug geslagen worden tussen de aardse wereld en de spirituele wereld ...een brug tussen jou en je dierbare ,omdat onze dierbare je heel graag willen laten weten dat ze nog steeds over je schouders mee kijken.Ik gemerkt dat zij vaak boodschappen willen doorgeven, of je helpen als je het even moeilijk hebt. Ook als je nog met onbeantwoorde vragen zit kunnen zij je via mij verder helpen.Een contact met een dierbare wordt als troostend en helend ervaren.


Aura reading
Door mijn mediamieke gave kan ik aura's zien. Een aura is het energieveld dat om ieder mens heen aanwezig is. Tijdens een aura reading kan ik aan die energie zien waar jou onbenutte mogelijkheden liggen. Dat ondersteunt je ontwikkeling naar de toekomst, geeft inzicht en stelt je beter in staat de kansen te grijpen die op je pad komen. Ook kan ik problemen en emotionele blokkades opsporen, voor je verhelderen en in beweging zetten.

Huiskamersessies

Een demonstratie binnen de vertrouwde omgeving van je eigen huiskamer, met jouw eigen vrienden en/of familie. Juist die intimiteit maakt het zo bijzonder. Een huiskamersessie duurt zo'n 1,5 -2 uur en is voor 6-10 mensen geschikt.

Publieke avonden Mediumschap
Voor een zaal van mensen zal ik gedurende de avond spontane contacten maken met overleden dierbaren van mensen in de zaal die daarvoor openstaan. Doordat ik met feiten uit het verleden kom die u deelt met de overledene, weten we zeker dat we op het goede spoor zitten. Van daaruit vertrekken we naar zinvol en helend contact.
 

 


De puzzel van het leven wordt niet gelegd terwijl je stilstaat maar terwijl je loopt. 

Samen met jou kan ik kijken naar jouw echte ik en je jezelf kent, jezelf heelt en vanzelf groeit. Ik kijk naar kleuren maar vooral ook naar de laag eronder zodat ik de blokkades kan zien en blootleggen zodat je door kan gaan in je leven. 

 

Hieronder een overzicht van wat ik wereldwijd bereikt heb:  

Beste vrouwelijke medium 2014 PSW

(paranormal society worldwide)

In 2014/2015 & 2015&2016 &2016/2017 ben ik verkozen tot beste vrouwelijke TV Psychic medium van de wereld.Daar heb ik ook een award voor gekregen.

 

Officieel gecertificeerd medium/psychic Federation American Certified Psychic medium

 

In 2015 ben ik getest en gescreend door de board van de federatie van Amerikaanse mediums en toen ben ik officieel gecertificeerd (chief examiner Patti Negri)

 

http://americanfederationofcertifiedpsychicsandmediums.org/danielle_nijhuis.htm

 

http://americanfederationofcertifiedpsychicsandmediums.org/directory_of_certified_psychics.html

 

*Een Reading is altijd op experimentele basis en daar kunnen geen rechten worden aan ontleend , ten alle tijde ben je zelf verantwoordelijk voor de paden in het leven.